Ajankohtaista

Kategoriat
21 joulukuun, 2016

Työterveyshuoltoa sydämellä Lappica

Rovaniemen kaupunki yhtiöittää Työterveysliikelaitoksen ja toiminta lakkaa 31.12.2016. Työterveys Lappica Oy aloittaa toiminnan 1.1.2017 ja on 100 % Rovaniemen kaupungin omistama. Jatkossa osakkaina voi olla myös muita Lapin kuntia ja kuntayhtymiä.

Halusimme osaltamme säilyttää työterveyshuollossa paikallisen lappilaisen toimijan ja varmistaa palvelujen saatavuuden alueen työpaikoille ja yrittäjille. Olemme Likiliike nro 150.

Työterveyshuollon palvelusopimukset siirtyvät liikelaitokselta yhtiölle liikkeenluovutusperiaatteella, joten asiakasyrityksillemme ei aiheudu tästä toimenpiteitä. Vuoden 2017 aikana tulemme päivittämään sopimukset ja työterveyshuollon toimintasuunnitelmat työpaikkanne kanssa Lappica Oy:n asiakirjapohjille.

Kiitämme lämpimästi yhteistyöstä kuluneena vuonna Työterveysliikelaitoksemme kanssa. Toivottavasti olemme voineet olla tukemassa henkilöstönne terveyden ja hyvinvoinnin avulla organisaationne menestystä.

Vastaamme mielellämme mahdollisiin lisäkysymyksiin. Suosittelemme Teitä tutustumaan sivustoomme, missä tiedottamme ajankohtaisista asioista. Tammikuusta 2017 alkaen löydät meidät myös Facebookista.

Toivotamme Teille Rauhallista Joulua ja Onnea Vuodelle 2017 !

Anne Kunnari, tj
Työterveys Lappica


Kategoriat