Palvelut

Ryhmätoiminta

Työterveyspalveluissa järjestetään erilaisia ryhmätoimintoja yritykselle työnantajan niin halutessa ja niin sopiessa.

Työterveyspalveluissa järjestetään yrityksille räätälöityjä omia ryhmiä sekä sekaryhmiä, jolloin ryhmään osallistujat tulevat eri työpaikoista.


Niskaryhmä
Niskaryhmä on asiakkaille, joilla on niskahartiaseudun oireilua ja/tai yläselkää ja hartiaseutua kuormittava työ. Vinkkejä niskan hyvinvointiin!
Lue lisää
Selkäryhmä
Selkäryhmästä saa tietoa ja vinkkejä työ- ja toimintakykyä rajoittavaan alaselän alueen ongelmaan ja/tai selkää kuormittavaan työhön.
Lue lisää
Tuki- ja liikuntaelinoireiden ryhmä
Asiakkaille, joilla on pitkäaikaisia tuki- ja liikuntaelinoireita tai sairauksia ja/tai tuki- ja liikuntaelimiä kuormittava työ.
Lue lisää
Äänenhuoltoryhmä
Ryhmä on tarkoitettu puhetyöntekijöille, joilla on ilmennyt ongelmia äänen kestävyydessä puhetyössä ja/tai, jotka katsovat tarvitsevansa tietoa ja harjoituksia terveen ja kestävän äänen ylläpitoon.
Lue lisää
Uniryhmä
Uniryhmästä saa tietoa ja taitoja nukahtamiseen tai nukkumiseen liittyviä ongelmien selättämiseksi.
Lue lisää
Vahvista voimavarojasi -ryhmä
Työ- ja toimintakykyä vahvistava ryhmä univaikeuksista, stressi- tai uupumusoireista kärsiville tai niiden ennaltaehkäisyyn panostaville työntekijöille.
Lue lisää
Depressiokoulu
Ryhmässä opiskellaan ”Depressiokoulu” -työkirjan tehtävien avulla toimintojen, ajatusten ja sosiaalisten suhteiden vaikutusta mielialaan.
Lue lisää
Painonhallintaryhmä
Onko painoindeksisi yli 30 tai yli? Onko sinulla motivaatiota painonpudotukseen? Painonhallintaryhmä on silloin sinulle tarkoitettu!
Lue lisää
Työnohjaus
Työnohjauksella edistetään työhön liittyvää oppimista ja kehitetään organisaation toimintaa. Työnohjausta voidaan järjestää työpaikan tarpeiden mukaan joko yksilölle, ryhmälle tai koko työyhteisölle.
Lue lisää
Potilassiirtokoulutus
Potilassiirtokouluttajan opissa löydät ergonomiset ja turvalliset tavat auttaa potilasta siirtymätilanteissa
Lue lisää