Ajankohtaista

Kategoriat
24 syyskuun, 2020

Pk-yritysten vertaistuella tulevaisuuteen -hankkeen työhyvinvointifoorumit

Pk-yritysten vertaistuella tulevaisuuteen -hanke tarjoaa lappilaisille yrityksille maksuttoman yrityksen toimintoja läpiluotaavan ja työhyvinvointia kehittävän riskinanalyysin. Riskianalyysin toteuttaa käytännössä Diippi oy. Ilmoittautumalla alla olevalla linkillä mukaan Pk-yritysten vertaistuella tulevaisuuteen -hankkeen kohderyhmään pääset osallistumaan myös Diippi oy:n riskianalyysiin ja siihen pohjautuviin foorumeihin loka- ja marraskuun 2020 aikana.

Koronalla on ollut merkittävä vaikutus yritysten toimintaan ja epävarmuus tunnetusti aiheuttaa työhyvinvointia heikentäviä riskitekijöitä ja työssä jaksamisen haasteita. Työhyvinvoinnin ylläpitäminen ja kehittäminen ovat ensiarvoisen tärkeitä teemoja niin fyysisen, psyykkisen kuin taloudellisenkin hyvinvoinnin turvaamiseksi sekä työpaikkojen ja työkyvyn säilyttämiseksi poikkeustilanteessa ja sen jälkeen.

Foorumeissa käydään mm. läpi työhyvinvoinnin nykytilaa sekä yrityksen toimintakyvyn ja mahdollisten riskitekijöiden tunnistamista poikkeustilanteessa. Lisäksi käydään keskusteluja, miten yritysten tulisi toimia riskien minimoimiseksi ja työhyvinvoinnin ylläpitämiseksi niin poikkeus- kuin normaalioloissa.

Aikataulu:

30.9.2020 – Työhyvinvoinnin kartoituskysely osallistujille

28.10.2020 – Ensimmäinen Teams -alustalla toteutettu foorumi. Aiheena mm. kartoituskyselyn tulokset ja kokemusten jakaminen

25.11.2020 – Toinen Teams-alustalla toteutettu foorumi. Aiheina mm. seuranta ja toimenpideideoiden jakaminen

Asiantuntijana näissä foorumeissa toimii Jaana Mattila, Diippi Oy:sta. Jaana on yrittäjä, valmentaja, työnohjaaja/prosessikonsultti ja kouluttaja (STOry) sekä voimavarakeskeinen työnohjaaja.

Mukaan hankkeen toimintaan ja näihin tuleviin foorumeihin voit ilmoittautua täältä: https://link.webropolsurveys.com/S/696179D944D1D1D2

 

Lisätietoja:

Katja Lindholm, suunnittelija katja.lindholm@ulapland.fi
Ville Pietiläinen, asiantuntija ville.pietiläinen@ulapland.fi
Rauno Rusko, asiantuntija, 040 484 4204 rauno.rusko@ulapland.fi

 


Kategoriat