Ajankohtaista

Kategoriat
1 toukokuun, 2022

Nautiskellen kohti kesää

  • Kesä tulossa, aurinko paistaa, tiet sulaneet. Mistä tätä intoa oikein riittää!
    Haluttaisi pestä ikkunoita, luututa lattioita, aloittaa juoksuharrastus, tehdä viimeiset ruokavaliomuutokset kesäkuntoon-projektiin, kylvää porkkanat, tillit ja kukkasipulit.

    Toki voi olla muutama ahdistustakin aiheuttava asia; listojen päällä sentin pölykerros, pitäisi hinkuttaa peilit kirkkaiksi, haravoida ja lannoittaa nuutunut nurmikko sekä paikata nurmen ammottavat aukot.

  • Muista myös pysähtyä nauttimaan!
    Ensimmäiset kukat nousevat, luonnon eläinpienokaiset syntyvät, auringon valo siivilöityy joskus pölyisenkin ikkunan läpi kauniisti. Mene ulos lukemaan kirjaa (aurinkolasit ja hattu päässä, aurinkorasvaa poskilla tietenkin), käy kävelyllä ja nauti siitä, että lenkkiseuraa (oli se sitten lapsi tai koira) ei tarvi enää viruttaa päästä varpaisiin lenkin päätteeksi.
Image

 

  • Vaikka onkin virkistävää herätä auringon paisteeseen, sitä ei ole välttämätöntä tehdä klo 04.00. Voit hyvällä omalla tunnolla laittaa rullaverhon kiinni nukkumaan mennessä, ja vaikka jo illalla telkkaria katsoessa, jos se ihanista ihanin aurinko meinaa haitata sohvalla röhnöttämistä.

 

  • Myös kesän kynnyksellä voi ottaa rauhallisesti!

Kategoriat