Ajankohtaista

Kategoriat
15 syyskuun, 2017

Lappican asiakaskirje syyskuu 2017

ARJEN SYKKEESSÄ

Lappica Oy:n omistajuus laajenee

Lappica Oy on Rovaniemen kaupungin tytäryhtiö, jonka osakkeen omistajiksi tulivat 1.9.2017 Lapin Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Kolpeneen Palvelukeskuksen kuntayhtymä, Rovaniemen koulutuskuntayhtymä ja Ranuan kunta. Suurimpana osakkeenomistajana jatkaa Rovaniemen kaupunki.

Lappica avaa uuden toimipisteen 2.10.2017 Ranualle.

 

Kelan tiedote 29.5.2017: Yrittäjän työterveyshuollon tilitysmenettely laajenee yksityisille terveydenhuollon palveluntuottajille

Vuoden 2018 alusta yrittäjä voi saada jälleen omista työterveyshuollon kustannuksistaan suorakorvauksen myös yksityiseltä terveydenhuollon palveluntuottajalta. Eli ensi vuoden alusta voimme yksityisenä palveluntuottajana hakea korvaukset Kelalta yrittäjien puolesta, jolloin yrittäjä maksaa vain työterveyshuollossa asioidessaan vain hänelle kuuluvan omavastuuosuuden.

 

Ajanvaraus sähköisesti

Sähköinen ajanvaraus on tarkoitettu Lappican asiakasyritysten työntekijöille, jotka voivat varata ajan aina työnantajansa työterveyskokonaisuuden mukaan.

Akuuteissa sairaustapauksissa ohjaamme sinut aina mahdollisimman pikaisesti työterveyshoitajalle, työfysioterapeutille tai lääkärille. Muut kuin akuutit tapaukset hoituvat puhelinvarauksen kautta (ajanvaraus 020 692 190).

Varaa kiireellisissä tapauksissa vastaanottoaika kätevästi netistä. Ohjeet löydät sivuiltamme: www.lappica.fi

 

Nordlab:n laboratorio on avannut näytteenottopisteen 4.9.2017 Työterveys Lappican tiloissa, Lapinkävijäntie 2, Rovaniemi

Näytteenottopiste on tarkoitettu Lappican asiakkaiden käyttöön ja on avoinna ma-pe 7.30-10.20. Ajanvaraukset voit tehdä   www.nordlab.fi tai www.lappica.fi -sivujen kautta, tai puhelimitse numerosta 020 619 8019, arkisin klo 7-18.

 

Työntekijätietojen päivitys

Muistathan päivittää työntekijälistat, kun niissä tapahtuu muutoksia. Työntekijälistat voit toimittaa meille:

  • postitse osoitteeseen: Työterveys Lappica Oy / toimisto, Lapinkävijäntie 2, 96100 Rovaniemi
  • tuomalla ne suoraan työterveyshuollon palvelupisteeseen
  • salattuna sähköpostina osoitteeseen: laskutus@lappica.fi
  • faxilla numeroon 020 6190999

 

Mukavaa ruska-aikaa!


Kategoriat