Ajankohtaista

Kategoriat
1 toukokuun, 2024

Lappican akuuttisairausvastaanotto tutuksi

Sairausvastaanottotiimimme toteuttaa arkipäivisin työterveyspainotteista sairaanhoitoa ajanvarauksella.

Itsellesi sopivan ajan voit varata vaivattomasti netin kautta tai ajanvarausnumerostamme. Ohjeet ja yhteystiedot löytyvät www.lappica.fi-sivustoiltamme.  Aikaa varatessasi OmaLappican kautta, seuraathan ajanvaraukseen liittyviä kohdennettuja valikoita ja soittaessasi valmistaudu vastaamaan hoitajan kysymyksiin, joilla pyrimme arvioimaan palvelun tarvettasi ja kohdentamaan käyntisi tarvetta vastaavalle ammattihenkilölle.

​HTA / Hoidon tarpeen arviointi lyhyesti

  • päivitetään perustiedot
  • SYY vastaanotolle hakeutumiseen / oireet ja niiden kesto
  • miten olet hoitanut itseäsi kotona, oletko noudattanut aikaisemmin saamiasi hoito-ohjeita,oletko ollut yhteydessä saman asian vuoksi toiseen terveystoimijaan
  • tarkennetaan jo tehtyjä tutkimuksia / kuvantamisia
  • lyhyesti perussairaudet ja lääkitykset
  • lääkeaineallergiat
  • raskaus
  • esimiehen luvalla olevan sairausloman käyttö sairauteesi liittyen
  • jokin muu asiaasi vaikuttava näkökohta, minkä haluat asiaasi liittyen kertoa hoitajalle

 

​Emme ole päivystysyksikkö ja hoidamme äkillisiä ja pitkittyneitä sairauksia työnantajasi tekemän työterveyshuoltosopimuksen puitteissa. Kiireellistä päivystyksellistä hoitoa tarvitsevat asiakkaamme ohjaamme olemaan yhteydessä yhteispäivystykseen. Sopimuksen sisällöstä voit kysyä esihenkilöltäsi tai työnantajaltasi.

​Moniammatilliseen tiimimme kuuluvat yleislääkäri, työterveyslääkäri, työterveyshoitaja, työfysioterapeutti, työterveyspsykologi ja vastaanotonhoitaja. Meillä on mahdollisuus konsultoida toisiamme tarpeen mukaan. Moniammatillinen tiimityöskentely auttaa meitä palvelemaan potilaita sairaanhoidollista apua tarvitsevia asiakkaitamme, ja asiasi hoituu sujuvasti tiimityöskentelyn mahdollistamana. Hoidon laadun varmistamiseksi hoidamme vain yhden asian käyntikertaa kohden.

​Mikäli tarvitset asiasi hoitamiseen pidemmän lähi- tai etävastaanottoajan niin varaamme sinulle siihen uuden ajan. Moni asia hoituu myös kätevästi puhelimessa. On taloudellista varata kohdennettu aika ammattihenkilölle, joka pystyy sinua parhaiten auttamaan. Mikäli palvelumme ruuhkaantuu, työterveyshoitaja voi aloittaa asiasi hoitamisen, antaa kotihoito-ohjeita tai ohjaa sinut olemaan yhteydessä terveyskeskukseen tai muuhun terveydenhuollon toimijaan. Mikäli terveys-, työ- tai toimintakykysi vaatii oman tiimin kannanottoa, siirrämme sinut akuuttikäynnin jälkeen vastuutiimiisi mahdollisimman nopeasti.​

Otathan mukaan vastaanotolle tullessasi Kela-kortti tai muu virallinen henkilökortti, josta voimme tarkistaa henkilöllisyytesi. Tarvitset sitä myös ilmoittautumisautomaatilla heti sisään tultuasi.

 

 

Miellyttävää ja sujuvaa asiointia Työterveys Lappican sairausvastaanotolla!

Image

Kategoriat