Ajankohtaista

Kategoriat
12 kesäkuun, 2018

Lappica avaa Rovaniemellä toisen työterveysaseman Santasportin tiloihin

Lappica Rovaniemi laajentaa toimintaansa. Yrityksille, yrittäjille ja julkisille työpaikoille työterveys- ja työhyvinvointipalveluita tuottava työterveyshuolto avaa toisen toimipisteensä Ounasvaaralle.

Santasportiin remontoituihin tiloihin tulee vastaanotot Lappica Oy:n työterveyshuollon ammatti- ja asiantuntijahenkilöille sekä osa talous- ja hallintopalveluita.  Kansankadun ja Porokadun tilojen käytöstä luovutaan.

Lappican tarpeisiin remontoidut, äänieristetyt tilat sijaitsevat Santasportin entisen pääsisäänkäynnin puoleisessa päädyssä. Työterveysasema muodostaa selkeän, yhtenäisen kokonaisuuden, sillä kaikki toimitilat ovat saman käytävän varrella. Lappican erilaiset ryhmät, kuten painonhallinta- tai liikuntaryhmät, voivat hyödyntää Santasportin monipuolisia allas- ja ryhmätiloja.

”Olemme erittäin innostuneina, että pääsemme avaamaan toimipisteen myös Ounasvaaralle, jossa meillä on yli 4000 työterveysasiakasta. Suurimmat asiakkaamme toisella puolella jokea ovat Lapin sairaanhoitopiirin ja Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä, jotka ovat myös Lappica Oy:n omistajia”
, kertoo Lappican toimitusjohtaja Anne Kunnari.

Muutto uuteen toimipisteeseen tapahtuu 15.6 ja toiminta käynnistetään kesänaikana lomakauden päätyttyä.

Lappican toiminta on laajenemassa voimakkaasti myös eri puolille Lappia. Lappica Ranua avattiin 1.10.2017 ja vuoden 2018 alussa vastaanottoa on laajennettu pidettäväksi Muurolan sairaalassa sekä Hetan ja Muonion toimipisteet aukaistiin maaliskuussa. Neuvotteluja käydään parhaillaan muissakin kunnissa.

 

TYÖTERVEYS LAPPICA

  • On paikallinen työterveyshuoltoa tarjoava toimija Lapin alueella.
  • Avaa kesälomakauden jälkeen toimipisteensä Santasportin tiloissa Ounasvaaralla. Vastaanoton käynnistymisestä Ounasvaaralla tiedotetaan myöhemmin asiakkaita.
  • Yhteensä noin 50 työntekijää.
  • Noin 10 000 asiakasta, joita ovat julkisen ja yksityisen alan työpaikat sekä yksityisyrittäjät.
  • Lappica Rovaniemi on paikallinen Likiliike.
  • Lappica palvelee Rovaniemen linja-autoaseman rakennuksessa läpi kesän. Kesäaukioloajat 18.6.-17.8.2018 Ma-to klo 7.30-16.00 Pe klo 7.30-15.00 Internet-ajanvaraus: lappica.fi/varaa-aika/

 

MUUTTOPUUHISSA. Lappican toimitusjohtaja Anne Kunnari (edessä) ja yhtiön talous- ja hallinto muuttavat Santasportiin kesän aikana. Myös työfysioterapeutti Teemu Löfgren sekä työfysioterapeutti ja työkykykoordinaattori Kirsi Lambacka tulevat pitämään vastaanottojaan Ounasvaaran uusissa toimitiloissa.


Kategoriat