Ajankohtaista

Kategoriat
21 kesäkuun, 2018

Lappica asiakaskirje kesäkuu 2018

Arvoisa asiakas 

Lappican kuulumisia
Lappica on vastannut asiakkaiden työterveyden tarpeisiin laajentamalla omistuspohjaa ja toimintaa eri puolille Lappia. Kuluvan vuoden aikana toimipisteitä on avattu Muonioon ja Hettaan, Ounasvaaralla toiminta käynnistyy kesällä 2018. Syksyllä toimintaa käynnistetään Ylitorniolla. Uusista toimipisteitä tiedotamme myöhemmin. Kaikki Lappican toimipisteet ovat asiakkaittemme käytettävissä paikkakunnasta riippumatta.

Työterveys Lappica Oy siirtyy sähköiseen laskutukseen 1.7.2018 alkaen
Työterveys Lappica siirtyy käyttämään CGI Suomi Oy:n myyntilaskujen välityspalvelua tietosuojatulla esilläpitopalvelulla. Esilläpitopalveluun viedään laskujen liitteet, johon asiakas pääsee erillisellä käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Pyydämme asiakkaitamme ilmoittamaan verkkolaskuosoitteen osoitteeseen laskutus@lappica.fi. Tallennamme verkkolaskuosoitteet laskutusjärjestelmäämme ja tulemme lähettämään teille toimintaohjeen liitteiden katselua varten.

Asiakaskirjeissämme kerromme sähköisen laskutuksen käyttöönoton etenemisestä kuukausittain, osoitteessa www.lappica.fi, kohdassa ajankohtaista.

EU:n yleinen tietosuoja-asetus (EU 679/2016)
Asetus on tullut voimaan 05/2016 ja sitä sovelletaan kansallisesti 25.5.2018 alkaen. Asetusta sovelletaan henkilötietojen käsittelyyn sekä julkisella että yksityisellä sektorilla.

Asetuksen tavoitteena on varmistaa, että ihmisten oikeus henkilötietojen suojaan ja sitä kautta yksityisyyteen toteutuu myös digitaaliaikana. Sääntely pyrkii vastaamaan teknologien nopean kehityksen haasteisiin ja vahvistamaan ihmisten oikeutta valvoa henkilötietojaan.

Lappica Oy on valmistautunut asetuksen voimaantuloon. Asiakkaillemme päivitetyt tietosuojaselosteet ovat luettavissa sivuillamme www.lappica.fi

Chat –palvelu
Lappica Oy ottaa chat –palvelun käyttöön kesän 2018 aikana. Asiakkaat voivat jatkossa asioida myös chatin kautta. Palvelun käyttöönotosta tiedotamme lisää myöhemmin.

Oma-Kanta
Lappica käyttää toiminnassaan Kanta-palveluita. Voit nopeuttaa asiointiasi työterveydessä kun käyt etukäteen tutustumassa Kanta-palveluihin osoitteessa www.kanta.fi. Omakanta -palvelussa voit käydä merkitsemässä vastaanottaneesi informaation Kanta-palveluihin liittyen sekä suostumuksen Kanta-palveluiden potilastiedon arkiston käyttöön. Lue lisää aiheesta www.kanta.fi.

Uusi toimipiste Santasportin tiloihin Ounasvaaralle
Lappica Rovaniemi laajentaa toimintaansa. Yrityksille, yrittäjille ja julkisille työpaikoille työterveys- ja työhyvinvointipalveluita tuottava työterveyshuolto avaa toisen toimipisteensä Ounasvaaralle. Lue lisää www.lappica.fi.

Kesäaukioloaika
Palvelemme 18.6. – 17.8. seuraavasti
Maanantaista torstaihin kello 7.30 – 16.00
Perjantaisin kello 7.30 – 15.00

NordLab laboratorion Lappican näytteenottopiste on suljettuna 2.7. – 31.7.

Henkilöstölistojen toimitus
Pyydämme asiakkaitamme toimittamaan mahdollisesti muuttuneet henkilöstölistat salattuna sähköpostina osoitteeseen laskutus@lappica.fi tai kirjepostina toimipisteeseemme.

Puhelinjärjestelmä
Käytössämme on puhelinjärjestelmä, joka toimii takaisinsoittoperiaatteella. Sinun ei tarvitse jonottaa puhelimessa, vaan voit jättää takaisinsoittopyynnön ja me soitamme sinulle takaisin saman päivän aikana siinä järjestyksessä, kuin puhelut sisään tulevat. Tiedotathan asiasta työpaikallasi.

 

Yhteistyöstä kiittäen ja Oikein hyvää kesäkautta toivottaen,
Lappica Oy:n koko henkilökunta

 


Kategoriat