Tilaa influenssarokotteet

Tilaa influenssarokotteet

INFLUENSSAROKOTE ON TEHOKKAIN SUOJA INFLUENSSAA VASTAAN 

TYÖNANTAJA, TEE TILAUS 30.9.2021 MENNESSÄ

Influenssarokote suojaa kausittain, erityisesti syksyisin ja talvisin leviävältä influenssalta, joka on influenssavirusten aiheuttama voimakas, kuumeinen hengitysteiden infektiotauti. Influenssan oireita ovat  kuume, lihaskivut, yskä ja muut hengitystieoireet. Rokote kannattaa ottaa jo alkusyksystä ennen varsinaisen influenssakauden käynnistymistä. Hyvän vasta-ainesuojan kehittyminen kestää noin kaksi viikkoa, jonka aikana rokote ei vielä suojaa tehokkaasti influenssalta.

Influenssarokotus ehkäisee sairauden noin 70-80 prosenttisesti ja ehkäisee taudin leviämistä kotona ja työpaikalla. Rokotetulla henkilöllä taudin kesto on lyhyempi kuin rokottamattomalla ja rokote suojaa myös mahdollisilta jälkitaudeilta.

Lappicassa käytössä oleva influenssarokote on VaxigripTetra. 
VaxigripTetra on ns. nelivalenttinen rokote, joka sisältää kahta A- ja kahta B-virustyyppiä. Rokote ei sisällä eläviä viruksia eikä rokote voi aiheuttaa influenssaa. Rokotteella voi olla haittavaikutuksia, jotka ovat yleensä ohimeneviä ja niitä esiintyy vain pienellä osalla rokotetuista. Pistettävän influenssarokotteen jälkeen rokotuskohta saattaa punoittaa ja aristaa. Lisäksi hyvin pieni osa rokotetuista voi saada lieviä flunssan kaltaisia oireita rokotuksen jälkeen ja allergisia reaktioita ilmenee erittäin harvoin.

SÄÄSTÖJÄ HENKILÖSTÖN ROKOTTAMISELLA

Työpaikan henkilöstön rokottamisella työnantaja voi saavuttaa huomattavia säästöjä verrattuna mahdollisiin influenssan aiheuttamiin sairauspoissaoloihin. Esimerkiksi viisi henkilöä työllistävä yritys voi säästää laskennallisesti yli 500€ päivässä sairauspoissaolojen kustannuksista, mikäli koko henkilöstö on rokotettu. Influenssa aiheuttaa yleensä noin viiden päivän poissaolon. Rokotuksen teho on 80 %, eli rokotetuista 20 % ei saa täyttä suojaa, vaan heistä myös 10 % sairastuu, mutta tauti on yleensä lievempi ja poissaoloaika lyhyempi.

TYÖNANTAJA, HANKI HENKILÖSTÖLLESI INFLUENSSAROKOTE

Asiakkaidemme hinta 45€ sisältää rokotteen, rokotuskäynnin ja kirjauksen potilastietoihin.
Lähetä meille sitova rokotetilaus, nimetty työterveyshoitajanne on teihin yhteydessä rokotusajan sopimiseksi.

TEE ROKOTETILAUS 30.9. MENNESSÄ TÄSTÄ