Varaa aika

Ajanvarauksemme on tarkoitettu Lappican asiakasyritysten työntekijöille, jotka voivat varata ajan työnantajansa työterveyssopimuksen mukaan. Tarkista työnantajalta sopimuksesi ennen ajanvaraamista.

Ajanvarauksemme toimii puhelinpalvelun kautta numerossa 020 692 190. Akuuteissa sairaustapauksissa ohjaamme sinut aina mahdollisimman pikaisesti työterveyshoitajalle, työfysioterapeutille tai lääkärille. Osa työterveyshoitajien ja työfysioterapeuttien sairausvastaanotto- ja puhelinajoista löytyvät myös internet-ajanvarauksesta.

SAIRAUSVASTAANOTON INTERNET-AJANVARAUS

Internet-ajanvaraus on tarkoitettu kiireellisten sairausvastaanottoaikojen varaamiseksi. Voit varata myös puhelinajan (10 min) omalle työterveyshoitajalle ja työfysioterapeutille. Puhelinaikaa varatessasi merkitse syykenttään myös puhelinnumero, johon toivot soitettavan.

Internet-ajanvarauksen kautta ei voi varata terveystarkastusaikoja, toimenpideaikoja, lääkärin puhelinaikoja tai muita pidempää vastaanottoaikaa vaativia käyntejä. Tällöin on käytettävä puhelinajanvarausta.

Internet-ajanvarausta voivat käyttää Lappican asiakkaat, joilla työterveyshuoltosopimukseen kuuluu sairaudenhoito (tarkista työnantajaltasi sopimuksen laajuus ja mahdollinen omailmoituskäytäntö).

MIKÄLI SINULLA ON HENGITYSTIE- TAI MUITA MAHDOLLISIA KORONAINFEKTIOON VIITTAAVIA OIREITA, OTA YHTEYTTÄ ENSISIJAISESTI OMAN KUNNAN TERVEYSKESKUKSEEN KORONAVIRUSTESTAUSTA VARTEN.

Mikäli tarvitset terveydenhuoltoalan ammattilaisen arviota asiasta voit asioida Lappicassa puhelinpalvelun, sähköisen asioinnin tai chatin kautta.

Huomaathan, että sopimukseen kuulumattoman ja/tai perumattoman käynnin laskutamme ajan varaajalta. Tarpeeton aika on peruutettava edellisen työpäivän aikana.

Varatun ajan voit perua puhelimitse numerossa 020 692 190.

Internetin kautta voit varata seuraavanlaisia sairausvastaanottoaikoja:

Lääkärille:
– Pitkittyneet, pahenevat tuki- ja liikuntaelinvaivat
– Hengenahdistus (ei korona-aikana)
– Ylähengitystieoireet, jatkuneet yli 2 viikkoa (ei korona-aikana)
– Huimaus
– Vatsaoireet, jotka eivät ole rauhoittuneet itsehoitotoimenpiteillä (ei korona-aikana)
– Toimintakykyä haittaava psyykkinen oireilu

Työterveyshoitajalle:
– Poskiontelotulehduksen oireet (ei korona-aikana)
– Virtsatietulehduksen oireet
– Nielutulehduksen oireet (ei korona-aikana)
– Pitkittynyt flunssa (ei korona-aikana)
– Silmätulehduksen oireet
– Korvatulehduksen oireet

Työfysioterapeutille:
– Äkillinen tuki- ja liikuntaelinvaiva, kuten niskakipu, selkäkipu, olkapääkipu

Kirjaudu sisään omalla henkilötunnuksellasi
Ilmoita käyntisi syy lyhyesti

MIKÄLI SINULLA ON HENGITYSTIE- TAI MUITA MAHDOLLISIA KORONAINFEKTIOON VIITTAAVIA OIREITA, OTA YHTEYTTÄ ENSISIJAISESTI OMAN KUNNAN TERVEYSKESKUKSEEN KORONAVIRUSTESTAUSTA VARTEN.

ajanvaraus