Varaa aika

Ajanvarauksemme on tarkoitettu Lappican asiakasyritysten työntekijöille, jotka voivat varata ajan työnantajansa työterveyssopimuksen mukaan. Tarkista työnantajalta sopimuksesi ennen ajanvaraamista.

Jos olet Rovaniemen kuntalainen ja/tai työntekijä, käytä hoidon tarpeen arvioimiseen Rovaniemen terveyskeskuksen tarjoamaa palvelua. Palvelu antaa sinulle arvion siitä, tarvitsetko päivystyksellistä vai kiireettömämpää hoitoa vai riittäisikö vielä omahoito. Palvelu löytyy osoitteesta: https://www.rovaniemi.fi/fi/Palvelut/Terveys/Terveysasemat

Ajanvarauksemme toimii puhelinpalvelun kautta numerossa 020 692 190. Akuuteissa sairaustapauksissa ohjaamme sinut aina mahdollisimman pikaisesti työterveyshoitajalle, työfysioterapeutille tai lääkärille. Osa työterveyshoitajien ja työfysioterapeuttien sairausvastaanotto- ja puhelinajoista löytyvät myös internet-ajanvarauksesta.

SAIRAUSVASTAANOTON INTERNET-AJANVARAUS

Internet-ajanvaraus on tarkoitettu kiireellisten sairausvastaanottoaikojen varaamiseksi. Voit varata myös puhelinajan (10 min) omalle työterveyshoitajalle ja työfysioterapeutille. Puhelinaikaa varatessasi merkitse syykenttään myös puhelinnumero, johon toivot soitettavan.

Internet-ajanvarauksen kautta ei voi varata terveystarkastusaikoja, toimenpideaikoja, lääkärin puhelinaikoja tai muita pidempää vastaanottoaikaa vaativia käyntejä. Tällöin on käytettävä puhelinajanvarausta.

Internet-ajanvarausta voivat käyttää Lappican asiakkaat, joilla työterveyshuoltosopimukseen kuuluu sairaudenhoito (tarkista työnantajaltasi sopimuksen laajuus ja mahdollinen omailmoituskäytäntö).

Huomaathan, että sopimukseen kuulumattoman ja/tai perumattoman käynnin laskutamme ajan varaajalta. Tarpeeton aika on peruutettava edellisen työpäivän aikana.

Varatun ajan voit perua puhelimitse numerossa 020 692 190.

Internetin kautta voit varata seuraavanlaisia sairausvastaanottoaikoja:

Lääkärille:
– Pitkittyneet, pahenevat tuki- ja liikuntaelinvaivat
– Hengenahdistus
– Ylähengitystieoireet, jatkuneet yli 2 viikkoa
– Huimaus
– Vatsaoireet, jotka eivät ole rauhoittuneet itsehoitotoimenpiteillä
– Toimintakykyä haittaava psyykkinen oireilu

Työterveyshoitajalle:
– Poskiontelotulehduksen oireet
– Virtsatietulehduksen oireet
– Nielutulehduksen oireet
– Pitkittynyt flunssa
– Silmätulehduksen oireet
– Korvatulehduksen oireet

Työfysioterapeutille:
– Äkillinen tuki- ja liikuntaelinvaiva, kuten niskakipu, selkäkipu, olkapääkipu

Kirjaudu sisään omalla henkilötunnuksellasi
Ilmoita käyntisi syy lyhyesti

ajanvaraus