Tule meille

Työterveyslääkäri

Vahvistamme joukkoamme ja haemme nyt Rovaniemelle työterveyslääkäriä vakituiseen työsuhteeseen sekä työterveyslääkäriä sijaisuuteen.

Matka Rovaniemeltä Helsinkiin kestää reilun tunnin ja Lapin tuntureille pari tuntia. Täällä kaikki on lähellä: luonto, palvelut, harrastukset ja kulttuuri – työmatkoihinkaan ei kulu paljon aikaa.

Lappican työterveyslääkärinä huolehdit kanssamme asiakasyritystemme työntekijöiden työterveydestä osana moniammatillista tiimiä. Olet erikoistunut tai erikoistumassa oleva työterveyslääkäri tai työterveydestä kiinnostunut laillistettu lääkäri. Tarjoamme monipuolisen työn nykyaikaisin välinein ja pääset myös kehittämään kanssamme työterveyspalveluja. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Työsuhteen ehdot sovitaan joustavasti ja kannustavasti. Työskentely on mahdollista myös osa-aikaisena tai ammatinharjoittajana. Meillä saat kouluttajalääkärin säännöllisen tuen erikoistumisopintoihin. Lappican työntekijänä sinulla on käytössäsi hyvät henkilöstöedut. Työehdoissa ja palkkauksessa noudatamme Avaintes:iä.

Lappica tarjoaa sinulle mukavan työyhteisön ja monipuoliset tehtävät, kiinnostavat asiakkuudet sekä hyvät tutkimus- ja konsultaatiomahdollisuudet. Työnkuva on sovittavissa koulutuksesi ja kokemuksesi mukaan.

Sinulla on mahdollisuus työskennellä Rovaniemen lisäksi yrityksemme eri toimipisteissä Pohjois-Suomen alueella – myös etävastaanottomenetelmin.

Työt voit aloittaa sopimuksen mukaan.

Hae tehtävään lähettämällä vapaamuotoinen hakemus tästä.

TERVETULOA LAPPICAAN!

Lisätietoa tehtävästä ja työpaikasta antavat:
ylilääkäri Kirsi Keskimölö, 050 5921 648, kirsi.keskimolo@lappica.fi
toimitusjohtajan sijainen, talous- ja hallintopäällikkö Liisa Ulmanen 020 6190 902, liisa.ulmanen@lappica.fi