Tule meille

Työterveyshoitaja

Työterveys Lappica etsii aktiivisella työotteella varustettua työterveyshoitajaa vakituiseen työsuhteeseen, työskentelemään Lappican Rovaniemen toimipisteeseen.

Työterveyshoitajana toimit osana moniammatillista työterveystiimiä.  Vastaat asiakkaiden ja työntekijöiden työkyvyn ja työhyvinvoinnin edistämisestä nykyaikaisia työkaluja ja menetelmiä hyödyntäen. Sinulla on halu kehittää osaamistasi edelleen ja olla mukana kehittämässä yksikön toimintaa. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä innokas reipas asenne ja ote työhön.

Pääasiallinen tehtäväsi on asiakasyritysten työntekijöiden työ- ja toimintakyvyn ylläpitäminen ja edistäminen yhdessä muun tiimin kanssa. Lisäksi työhösi kuuluu työterveyshuoltopainotteinen sairaanhoito. Olet avainasemassa asiakasyritystemme yhteyshenkilönä ja moniammatillisen tiimin koordinoivana voimana. Asiakastyön ohella olet mukana kehittämässä omaa ja kollegojesi työtä ja sen myötä Lappicaa.

Odotamme sinulta kokemusta työterveyshoitajan työstä sekä olet suorittanut työterveyshuollon pätevöittävän koulutuksen. Olet yhteistyökyinen, suunnitelmallinen, joustava ja positiivinen. Käytät sujuvasti nykyaikaisia työvälineitä ja olet valmis oppimaan uutta.

MITÄ TARJOAMME?

Monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävänkuvan lisäksi Lappica on monipuolinen työyhteisö, joka koostuu asiantuntevista ja auttavaisista työkavereista. Tarjoamme henkilöstöetuina hyvät liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointi edut. Meillä pääset tekemään tärkeää ja merkityksellistä työtä Lapin ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin eteen ja sen myötä luomaan elinvoimaa yksilöille, yrityksille, yhteisöille ja yhteiskunnalle.

Hae tehtävään lähettämällä vapaamuotoinen hakemus tästä.

TERVETULOA LAPPICAAN!

Lisätietoa tehtävästä ja työpaikasta antavat:
palvelupäällikkö Sari Ihalainen
sari.ihalainen@lappica.fi
p. 020 6190 907
palveluesimiehet Minna Salla, Leena Berg-Poikela
minna.salla@lappica.fi
leena.berg-poikela@lappica.fi
p. 020 6190 690