Tule meille

ICT-tukihenkilö

Työterveys Lappica etsii aktiivisella työotteella varustettua ICT-tukihenkilöä vakituiseen työsuhteeseen Rovaniemelle. Toimimme seitsemässä eri toimipisteessä, työkenttäsi on siis laaja. Työtä tehdään eri toimipisteissä ja etäyhteyksin.

Toimit työasemien ja mobiililaitteiden, ohjelmistojen ja järjestelmien tukitehtävissä opastajana sekä tukipyyntöjen ratkaisijana sekä tietohallintokoordinaattorin työparina.  Pääset osallistumaan pääkäyttäjä, suunnittelu- ja projektitehtäviin ja sitä kautta koko yrityksen ICT-arkkitehtuurin kehittämiseen.

Työtehtävien hoitaminen vaatii ymmärrystä IT-infrastruktuurista, Office 365-palveluista sekä hallituista päätelaiteympäristöistä, toimistoverkoista, julkaisujärjestelmistä ja erilaisista terveydenhuollon tietojärjestelmistä.

Lisäksi tehtävään kuuluu yrityksen arkityön sujumisen turvaamiseksi erilaisia toimintaan liittyviä tehtäviä mm. pienhankintoja ja pieniä huoltotehtäviä.

Edellytämme Sinulta tieto- ja viestintäteknistä koulutusta ja lisäksi koulutuksen tai työkokemuksen kautta hankittua terveydenhuollon toimialan ymmärrystä.

Työssäsi tarvitset vähintään B-luokan ajokorttia sekä omaa autoa.

Henkilökohtaisina ominaisuuksina arvostamme oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisukykyä, kykyä ottaa haltuun nopeasti uusia palvelukokonaisuuksia, palveluhenkisyyttä sekä innokasta ja reipasta asennetta työhön ja sen kehittämiseen.

Monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävänkuvan lisäksi Lappica on moniammatillinen työyhteisö, joka koostuu asiantuntevista ja auttavaisista työkavereista.

Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot ovat AvainTES:n mukaiset. Tehtävässä sovelletaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Työaika: toimistotyöaika (36 h 15 min/viikko)

MITÄ TARJOAMME?

Monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävänkuvan lisäksi Lappica on monipuolinen työyhteisö, joka koostuu asiantuntevista ja auttavaisista työkavereista. Tarjoamme henkilöstöetuina hyvät liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointi edut. Meillä pääset tekemään tärkeää ja merkityksellistä työtä Lapin ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin eteen ja sen myötä luomaan elinvoimaa yksilöille, yrityksille, yhteisöille ja yhteiskunnalle.

Hae tehtävään 31.1.2022 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus tästä.

TERVETULOA LAPPICAAN!

Lisätietoa tehtävästä ja työpaikasta antavat:
tietohallintokoordinaattori Petteri Heikki
petteri.heikki@lappica.fi
p. 050 3151 461
talous- ja hallintopäällikkö Liisa Ulmanen
liisa.ulmanen@lappica.fi
p. 040 0264 425