Sodankylän koronarokotuksen ajanvaraus

Sodankylän koronarokotuksen ajanvaraus

HUOMIO!

Sodankylän kunnan, Kolpeneen ja LSHP:n henkilökunnan rokotukset jatkuvat työterveyshuollossa.

 

Saatavana on koronarokotteita (1., 2., 3. annoksia). Ajat toteutetaan ajanvarausten perusteella.

Päivitetyn THL:n suosituksen mukaisesti kolmatta rokoteannosta voidaan tarjota jo kaikille 18 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille henkilöille. Työterveyshuollossa jatketaan edelleen myös yli 60-vuotiaiden ja riskiryhmään kuuluvan henkilöstön rokottamista, mutta rokotusaikoja on saatu tarjolle myös muille ryhmille.

Erityisesti työnantaja toivoo, että henkilöstö, joka ei pysty työskentelemään etätyössä (esim. koulujen ja päiväkotien henkilöstö), hyödyntäisi työnantajan tarjoamaa mahdollisuutta rokottautua työterveyshuollossa.

Saatavana on 1., 2., ja 3. koronarokotteita. Ajat toteutetaan ajanvarausten perusteella. Tällä hetkellä aikoja on saatavana seuraaville päiville:
ti 12.1.2022pe 14.1.2022 ja ti 18.1.2022. Lisää aikoja lisätään tarjolle tarvittaessa.

Toista tai  kolmatta koronarokotetta ottavalla tulee olla mukanaan koronarokotustodistus aiemmista rokotuksista, jos rokote on otettu muualla kun Lappicassa.

Alle 60-vuotiaille, jotka eivät kuulu riskiryhmiin, kolmatta rokoteannosta voidaan tarjota 4–6 kuukauden kuluttua toisesta annoksesta.
60 vuotta täyttäneille ja riskiryhmiin kuuluville kolmas rokoteannos voidaan antaa, kun toisesta rokotuksesta on kulunut 3–4 kuukautta.

Rokotusajat varataan Lappican nettiajanvarauksen kautta.
Aikaa varatessasi, kirjaa Ajanvarauksen syy -kenttään, mitä rokotetta olet tulossa ottamaan. Varatun ajan voit perua puhelimitse numerossa 020 692 190 (24 h aikaisemmin) Aikaa varatessasi muista valita oikea aikatyyppi: Sodankylä koronarokotus

 

Sodankylän kunnan, Kolpeneen ja LSHP:n henkilökunnan rokottaminen tapahtuu

SOPUKASSA, TYÖTERVEYS LAPPICAN TILOISSA 

VARAA OMA ROKOTUSAIKASI TÄSTÄ