Koronanäytteenotto – ajan varaaminen

Koronanäytteenotto – ajan varaaminen

NÄIN VARAAT AJAN KORONANÄYTTEENOTTOON, KUN OLET LAPPICAN TYÖTERVEYSASIAKAS.

Teemme pika-antigeenitestiä, tuloksen saat 1-2 tunnissa. Tarvittaessa teemme myös PCR-testiä, jonka tulos valmistuu saman vuorokauden aikana.

MIKÄLI ET OLE LAPPICAN TYÖTERVEYSASIAKAS TAI VARAAT AIKAA YLI 6 V LAPSELLE ENSIMMÄISTÄ KERTAA, VARAA AIKA PUHELINPALVELUSTA

KORONANÄYTTEENOTTO TAPAHTUU:
LAPPICA ROVANIEMI
Lapinkävijäntie 2, Koronapiste -kontti.
Seuraa opasteita.

OHJE AJAN VARAAMISEEN

  1. Kirjaudu ajanvaraukseen henkilötunnuksellasi
  2. Valitse aikatyypiksi ”Koronatesti”
  3. Valitse sinulle sopiva testauspäivämäärä
  4. Valitse sinulle sopiva testausaika ja paina Varaa
  5. Tarkista varauksesi tiedot, halutessasi voit valita tekstiviestimuistutuksen. Mikäli tarvitset todistuksen koronatestistä, kirjoita se selkeästi Ajanvarauksen syy- kenttään. Lopuksi paina Varaa aika.

KORONANÄYTTEENOTTO TAPAHTUU:
LAPPICA ROVANIEMI
Lapinkävijäntie 2, Koronapiste -kontti. Seuraa opasteita.

Teemme ensisijaisesti pika-antigeenitestiä, jonka tulos on käytettävissäsi noin 1-2 tunnin kuluttua testistä. Tarvittaessa teemme myös PCR-testiä, jonka testitulos valmistuu saman vuorokauden aikana.

Testi on sinulle ja työnantajallesi maksuton, lukuun ottamatta työhön ja vapaa-ajan matkustamiseen liittyvää testausta. Katso Rovaniemen kaupungin tarkemmat ohjeet tästä.

⇒ Ulkomailla säännönmukaisesti työssäkäyvien testitodistukset, esimerkiksi Ruotsiin viikoittain matkustavien kohdalla, kuuluvat ensisijaisesti työnantajan vastuulle. Nämä henkilöt kuuluvat ns. viikkotestauksen piiriin, eli heillä rajanylitykseen riittää todistus kerran viikossa otetusta negatiivisesta testistä. Testattavalla on testiin tulessa oltava työnantajan allekirjoittama tosite, jossa käyvät ilmi työpaikan nimi ja laskutustiedot. Vaihtoehtoisesti testattava voi hoitaa maksun itse ja laskuttaa testin työnantajalta. 

Testitulokset näet aina Omakanta -palvelusta heti testituloksen valmistuttua.

Tarvittaessa saat testistä maksullisen todistuksen, joka on noudettavissa palvelupisteestämme testituloksen valmistuttua. Todistuksen lunastamiseksi tarvitset mukaasi passin tai henkilökortin.

Testiin saapuessasi, ota mukaan henkilöllisyystodistus (ajokortti tms).

SIIRRY TÄSTÄ VARAAMAAN AIKA KORONATESTIIN